Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Μόλις χθες σκεφτόμουν πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός όταν περνάς καλά έχοντας δίπλα σου ανθρώπους που αγαπάς και κάνοντας πράγματα τα οποία σε γεμίζουν και σε ευχαριστούν..και σήμερα ναι σήμερα συνειδητοποίησα ότι έφυγε και ο 2 καλοκαιρινός  μήνας ..
Καλό μήνα λοιπόν και καλό υπόλοιπο του καλοκαιριού..!


Ανάμεσα στο πολυάσχολο αυτό καλοκαίρι  *γιατί φτάσαμε στο σημείο το καλοκαίρι να τρέχουμε και να μην προλαβαίνουμε και τον χειμώνα να "καθόμαστε¨* είπα να γράψω αλλά τελικά το μετάνιωσα γιατί θέλω τόσα πολλά να πώ αλλά δεν ξέρω πως να τα εκφράσω αυτήν την στιγμή..!


Σήμερα έκανα μια συζήτηση σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις και τις προτεραιότητες που θέτει το κάθε άτομο για τον εαυτό του αλλά και για την οπτική γωνία με την οποία αντιμετωπίζει τις διάφορες καταστάσεις. Καθημερινά σκέφτομαι ότι αυτήν την εποχή δεν δοκιμαζόμαστε μόνο οικονομικά αλλά και κοινωνικά διότι ακόμα και η φιλία περνάει την δική της κρίση! Ευτυχώς όμως που για αυτήν την κρίση το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι το δικό μας ξεκαθάρισμα με ότι αυτό συνεπάγεται...
Οι φίλοι μας λοιπόν  είναι αυτοί που είναι πάντα δίπλα μας την στιγμή που εμείς δεν θέλουμε να βγούμε έξω από το σπίτι, δίπλα μας στην εκάστοτε  ερωτική, φιλική, οικογενειακή απογοήτευση, αυτοί που είναι δίπλα μας για να μας τονώσουν το ηθικό, για να γελάσουν όχι με τα αστεία αλλά με τις βλακείες μας...φίλοι μας όμως δεν είναι μόνο αυτοί αλλά και αυτοί που θα βγούν μαζί μας, θα διασκεδάσουν μέχρι πρωϊας, που θα μας ξενερώσουν στο λεπτό, που θα πιούμε ένα *μόνο* ένα ποτηράκι παραπάνω και θα τους βρίσουμε και αυτοί το μόνο που θα κάνουν είναι να γελάσουν...
Αυτοί είναι οι φίλοι μας, οι άνθρωποι που θα κάνουν την ζωή μας ομορφότερη και θα μας γλιτώσουν από τα έξοδα του ψυχοθεραπευτή...!
   












Άρια Μεσοροπιάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου